Розпочато тиждень менеджменту в універистеті, присвячений 19-й річниці створення кафедри

17 грудня 2013 року в Житомирському державному технологічному університеті розпочато тиждень менеджменту, присвячений 19-й річниці створення кафедри менеджменту організацій і адміністрування.

Тиждень менеджменту було розпочато з привітання завідувача кафедри д.е.н., професора Тарасюк Галини Миколаївни, а також керівництва університету та факультету економіки та менеджменту в особі декана, к.е.н. Денисюк Олени Григорівни.

Після привітання старшим викладачем кафедри менеджменту Рудківським О. А. було презентовано історію кафедри за 1994-2013 роки.

Продовженням заходу став круглий стіл “Формування ідеології інноваційного інвестування як внесок в майбутнє держави та запорука престижності, економічної вигідності інноваційної діяльності”, який було розпочато доповідями:

На завершення заходу відбулась презентація проектів студентів кафедри групи МО-50 за результатами роботи Бізнес-школи практичного менеджменту. З презентаціями виступили:

  • студентка  Жабровець Ольга (презентація проекту по створенню притулку для бездомних тварин);
  • студенти Кульчицька Анна та Федоренко Олена (презентація проекту по будівництву критого манежу для Житомирського центру іпотерапії);
  • студенти Токарева Аніта та Корнієць Марина (презентація проекту по професійному розвитку випускників).

Подальші проекти студентів з Бізнес-школи практичного менеджменту буде презентовано 19 грудня 2013 року о 12.40 в ауд. 316, як і подальші заходи тижня менеджменту, зокрема, круглий стіл “Якісне життя очима молоді”.