План заходів бізнес-школи на 2015 р.

Сектор зв’язку науки з бізнесом БШПМ

Назва заходу Період проведення
1.       Участь учасників бізнес-школи у регіональних, всеукраїнських та міжнародних конференціях з метою апробації результатів наукових досліджень Протягом календарного року
2.       Участь учасників бізнес-школи у різноманітних конкурсах наукових робіт, бізнес-проектів (планів), які ініційовані як МОН України, так й іншими організаціями, установами Протягом календарного року
3.       Проведення відкритих засідань ДЕК із захисту випускних робіт студентами учасниками бізнес-школи ОКР «бакалавр», ОКР «магістр» із запрошенням представників бізнесу, менеджерів-практиків, потенційних роботодавців Червень 2015 р.
4.       Організація і проведення тематичних круглих столів за участю представників бізнесу та фахівців-практиків Червень, грудень 2015 р.
5.       Організація і проведення семінарів-презентацій представниками ТОВ «КОН БРІО» (мережа ресторанів SALAD). Теми презентації: «Управління персоналом (цілі, основні функції, задачі)», «Маркетинг» (цілі, основні, задачі), «Фінанси» (цілі, основні функції, задачі), «Менеджмент» (навички управління, основні функції), «Стратегія» (побудова бізнес-процесів, стратегія компанії, місія, візія, побудова організаційної культури і т.п.). Листопад, грудень 2015 р.
6.       Конкурс студентських інноваційних проектів за участю у якості авторитетного журі представників бізнесу та фахівців-практиків. Грудень 2015 р.
7.       Залучення та участь кращих учасників бізнес-школи у виконанні досліджень в межах наукових проектів кафедри з урахуванням їх специфіки навчання та майбутньої професійної спрямованості. Протягом календарного року

 

 

 

Напрям «Менеджмент туризму» БШПМ

Назва заходу Період проведення
1. Відвідування 4* бізнес-готелю «Reicartz», що входить у сітку готельного бізнесу «Reicartz Hotels & Resorts» (м. Житомир, Замкова гора) Лютий 2015 р.
2. Відкрита лекція на тему «Шляхи та можливості професійного розвитку в сфері туризму» Березень 2015 р.
3. Підготовка студентами наукових досліджень та їх презентація в межах роботи секції «Економіка та менеджмент в сфері туризму» на науково-практичній міжвузівській конференції, присвяченій Дню університета (ЖДТУ) Квітень 2015 р.
4. Круглий стіл «Організаційно-інформаційні заходи підготовки до літнього туристичного сезону». Доповідачі: Козловська О. І. (директор ПП «ДАТУР»); Мілінчук О. В. (к.е.н., доцент кафедри менеджменту організацій і адміністрування) Травень 2015 р.
5. Семінар-практикум з питань розвитку зеленого туризму на теренах Малинщини за участю членів обласної Спілки підтримки зеленого туризму Червень 2015 р.
6. Екскурсія на Житомирський маслозавод «Рудь» Вересень 2015 р.
7. Організація та проведення заходів присвячених Дню туризму Вересень 2015 р.
8. Відвідування туристичних об’єктів міста Житомира (музей “Ремісничий двір”) Листопад 2015 р.
9. Вебінар спільно із представником громадської організації Multikulti (офіційним представником в Україні німецької біржі праці при Міністерстві економіки Німеччини) Листопад 2015 р.
10. Конкурс студентських інноваційних проектів в галузі туризму за участю у якості авторитетного журі представників бізнесу та фахівців-практиків. Грудень 2015 р.