Завершення тижню менеджменту, присвяченого 19-й річниці створення кафедри

19 грудня 2013 року о 12.40 в ауд. 316 на завершення тижню менеджменту, присвяченого 19-й річниці створення кафедри менеджменту організацій і адміністрування, в Житомирському державному технологічному університеті відбувся круглий стіл “Якісне життя очима молоді”. На круглому столі були присутні представники адміністрації університету, факультету, керівництво та викладачі кафедри, випусники кафедри, а також студенти.

IMGP5981Круглий стіл було розпочато з привітання завідувача кафедри д.е.н., професора Тарасюк Галини Миколаївни, а також керівництва університету в особі першого проректора, д.е.н. Олійник Оксани Вікторівни (випускника кафедри) та факультету економіки та менеджменту в особі декана, к.е.н. Денисюк Олени Григорівни.

Після привітання було презентовано історію кафедри за 1994-2013 роки.

IMGP5987Круглий стіл розпочався з доповідей студентів щодо якості життя, в яких студенти відзначили найактуальніші питання свого власного життя, що визначають його якість.
З доповідями виступили студенти напряму “Менеджмент” груп МО-56, МО-55, МО-54, МО-53, МО-50, МОМ-13 за тематикою круглого столу, зокрема:

  • Дардалевич Валентина (група МО-56, презентація);

DSC06212

  • Грибовський Максим (група МО-56, презентація);

DSC06219

  • Ящук Ірина, Радомська Дарина (група МО-53, презентація);

IMGP5994

  • Цімахович Олена (група МО-53, презентація);

IMGP5997

  • Токарєва Аніта (група МО-50, презентація);

IMGP5999

  • Ткачук Діана (група МОм-13, презентація);

DSC06251

  • та інші.

По завершенню круглого столу виступили випусники кафедри, які працюють на керівних посадах у фінансово-кредитних, бізнес-організаціях та муніціпальних органах влади:

  • Габрук Сергій Валерійович (заступник директора Житомирського центрального регіонального відділення ПАТ “Мегабанк”). У своїй доповіді Габрук С. В. відзначив, що поєднання роботи і навчання на кафедрі дозволило бути готовим до продовження роботи після завершення навчання в одному з провідних банків України, зазначив обширність і важливість роботи менеджера на практиці та необхідність постійно навчатись, незважаючи на те, чи завершили студенти навчання, чи ні. На завершення Габрук С. В. запросив студентів на роботу;

IMGP6005

  • Максютенко Олена Сергіївна (власник консалтингової компанії). У виступі Максютенко О. С. зазначила, що також працювала на кафедрі, відзначила, що під час навчання і роботи в університеті студентам потрібно знаходити можливості професійного розвитку (на практиці) – брати навіть безкоштовну участь у тренінгах, дослідженнях, не занедбувати навчання, адже на практиці можуть знадобитись ті знання, які, на перший погляд, студенти вважають непотрібними;

IMGP6010

 

  • Стаценко Дмитро Володимирович (начальник муніципальної міліції м. Житомир).  Стаценко Д. В. на завершення привітав кафедру з 19-річчям, а також подякував викладачам кафедри за підготовку, що дозволило на практиці засвоювати нові знання та напрями роботи, адаптуватись до нових умов.

IMGP6013Кафедра вдячна всім учасникам, які прийняли активну участь у заходах тижню менеджменту !

Проведення наступного тижню менеджменту у 2014 році в Житомирському державному технологічному університеті буде присвячено ювілею створення кафедри – 20-й річниці, на якому кафедра буде рада бачити всіх причетних до створення та розвитку кафедри, випускників, студентів та всіх зацікавлених осіб.