План заходів БШПМ на 2017 р.

ПЛАН ЗАХОДІВ НА 2016-2017 рр.

Сектор зв’язку науки з бізнесом БШПМ

Назва заходу Період проведення
1.       Участь учасників бізнес-школи у регіональних, всеукраїнських та міжнародних конференціях з метою апробації результатів наукових досліджень Протягом календарного року
2.       Участь учасників бізнес-школи у різноманітних конкурсах наукових робіт, бізнес-проектів (планів), які ініційовані як МОН України, так й іншими організаціями, установами Протягом календарного року
3.       Проведення відкритих засідань ДЕК із захисту випускних робіт студентами учасниками бізнес-школи ОКР «бакалавр», ОКР «магістр» із запрошенням представників бізнесу, менеджерів-практиків, потенційних роботодавців Червень, грудень 2016 р.
4.       Організація і проведення тематичних круглих столів за участю представників бізнесу та фахівців-практиків Червень, грудень 2016 р.
5.       Конкурс студентських інноваційних проектів за участю у якості авторитетного журі представників бізнесу та фахівців-практиків. Грудень 2016 р.
6.       Залучення та участь кращих учасників бізнес-школи у виконанні досліджень в межах наукових проектів кафедри з урахуванням їх специфіки навчання та майбутньої професійної спрямованості. Протягом календарного року

 


 

Напрям «Менеджмент туризму» БШПМ

Назва заходу Період проведення
1. Відвідування провідних готельно-ресторанних закладів м. Житомира та Житомирської області Протягом календарного року
2. Відкрита лекція на тему «Специфічні особливості відкриття власного бізнесу в сфері туризму» Квітень 2016 р.
3. Підготовка студентами наукових досліджень та їх презентація в межах роботи секції «Економіка та менеджмент в сфері туризму» на науково-практичній міжвузівській конференції, присвяченій Дню університета (ЖДТУ) Квітень, травень 2016 р.
4. Круглий стіл «Організаційно-інформаційні заходи щодо подолання сезонних коливань попиту на туристичні послуги» Червень 2016 р.
5. Семінар-практикум з питань розвитку внутрішнього туризму на теренах Житомирської області Вересень 2016 р.
6. Організація та проведення заходів присвячених Дню туризму Вересень 2016 р.
7. Відвідування туристичних об’єктів м. Житомира та Житомирської області Протягом календарного року
8. Конкурс студентських інноваційних проектів в галузі туризму за участю у якості авторитетного журі представників бізнесу та фахівців-практиків. Грудень 2016 р.