Cтартував Тиждень менеджменту!!!

16 грудня, відбулось відкриття Тижня менеджменту! На захід були запрошені: Олійник Оксана Вікторівна, Денисюк Олена Григорівна, Писаренко Борис Андрійович, Осовська Галина Володимирівна, Ходаківський Євгеній Іванович. Урочисте відкриття Тижня менеджменту здійснювала завідувач кафедри Тарасюк Галина Миколаївна.

Після привітальних слів гостей заходу, студенти кафедри менеджменту організацій та адміністрування мали змогу презентувати власні творчі роботи. Тематика творчих робіт була різноманітною та цікавою:

1) «Розробка бренду кафедри менеджменту організацій і адміністрування та позиціонування спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності), «Менеджмент зовнішньоекономіч-ної діяльності» на ринку праці

2) «Розробка бренду «Україна» та його позиціонування на міжнародному ринку»

Окрім цього, в рамках Тижня менеджменту було проведено два круглих столи за участі провідних фахівців у сфері туризму та успішних менеджерів – випускників кафедри менеджменту організацій і адміністрування, та була проведена тематична всеукраїнська конференція, в котрій приймали участь як викладачі та науковці, так і студенти.

Закриття Тижня менеджменту відбулось в п’ятницю, 19 грудня. Проводилась презентація студентських наукових робіт, а наприкінці всіх активних учасників Тижня менеджменту чекали приємні солодкі подарунки та заслужені нагороди.

IMGP6526IMGP6538 IMGP6541 IMGP6556 IMGP6557 IMGP6559 IMGP6566 IMGP6567 IMGP6572 IMGP6569 IMGP6570

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *