Візит до столиці

6 листопада студенти факультету економіки та менеджменту, груп ТЗ-1, ЕП-37к, ЕП-36к та ЕПМ-12, відвідали Київ у рамках «Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клірингу», що відбувався у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза 5-7 листопада 2014 року.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клірингу» – наймасштабніший захід індустрії гостинності, котрий приваблює тисячі професіоналів, що працюють у сфері HoReCa. Форум включає в себе тематичні виставки, котрі об’єднують всі сегменти ресторанно-готельного бізнесу: Ресторан Экспо, Ресторан Прод Экспо, Современный отель, Мир стекла и посуды, Kyiv Clean Expo, Modern Spa&Wellness Hotel.

Студенти мали чудову можливість ознайомитись з тонкощами готельно-ресторанної справи, поспілкувавшись безпосередньо з представниками найбільш відомих українських та світових мереж готельного і ресторанного бізнесу, а також прийняти участь у майстер класах, що проводились у рамках заходу.

Професіоналізм представників готельно-ресторанного бізнесу приємно вразив відвідувачів, а позитивні перспективи розвитку майже всіх представлених на заході компаній дають надію на подальший усапішний розвиток галузі.

Після відвідування «Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клірингу» студентам ФЕМу була надана можливість відпочити та здійснити прогулянку столицею. Вони ознайомились з найдревнішими пам’ятками української культури, а також мали змогу у повній мірі оцінити духовну та історичну спадщину нашого народу.

Одним з найприємніших моментів подорожі був візит до Києво-Печерської Лаври, кожен храм котрої має власну історію і свій неповторний образ, що склався під впливом різних епох з характерним для них стилем. Але ні плинність часу, ані зміни архітектурних вподобань не здатні загасити той древній молитовних дух українських лаврських церков. Наші студенти також відвідали лаврські печери, одне з найбільш загадкових духовних місць Києво-Печерської Лаври.