До уваги студентів

Розпочинається відбір студентів/аспірантів для участі у програмі «Студенти для органів місцевого самоврядування». Учасниками програми можуть стати студенти 3-5 курсів вищих навчальних закладів міста Житомира.

Для участі у програмі необхідно: заповнити онлайн-анкету учасника до 28 березня 2013 року. Пройти співбесіду. Заплановано в період з 3 по 5 квітня 2013 року.

Сопровождающий текст Згідно заповненої анкети та за результатами співбесіди відбираються учасники програми. Учасники мають можливість відвідати цикл навчальних семінарів-тренінгів із політології, PR, комунікації тощо (навчання відбувається переважно у місті Києві), відвідати Верховну Раду України, пройти стажування в управліннях Житомирської обласної державної адміністрації впродовж 3-х місяців.

Кількість учасників програми ОБМЕЖЕНА.

Основні критерії участі у програмі:
– бути студентом старших курсів (3- 5 курсу) або аспірантом;
– мати аналітичні здібності;
– розбиратися у сучасній політичній ситуації;
– готовність брати активну участь у громадській діяльності.

Учасники програми залучаються до розробки нормативно-правової бази, підготовки та проведення сесій, громадських слухань, беруть участь у поточній діяльність управлінь органів місцевої влади. Управління обираються в залежності від фахової спрямованості студентів спільно з керівництвом управлінь Житомирської обласної державної адміністрації.

За детальною інформацією звертайтесь до координатора програми Олександра Мельничука: (093) 085-27-97, (0412) 46-10-86.

Виконавець програми в Житомирській області – Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат». Організатор програми в Україні – громадська організація «Молодіжна Альтернатива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *